Aangenaam kennis te maken

Als familiebedrijf streven wij er al meer dan 50 jaar naar om interieurprojecten van particuliere en zakelijke klanten op een kwalitatieve wijze te realiseren.

In onze moderne woonwinkel in Venray presenteren wij hedendaags design en de meest actuele interieurcollecties. Vernieuwend is ons aanbod van design meubels, woningtextiel, verlichting en accessoires. Verfrissend is onze kijk op interieur en design.

Drijvende krachten van het bedrijf zijn Luc en Stéphanie Thomassen, die samen met hun team een flinke dosis creativiteit weten te koppelen aan kwalitatieve interieurrealisaties. Van woonconcept tot en met jouw complete interieurinrichting kun je met een gerust hart aan het team van Thomassen Interieurs toevertrouwen.

Ons interieuradvies en onze service zijn steeds opnieuw verrassend en helder… al 50 jaar lang!

Impressie-video showroom

Eigen Huis & Interieur

Al enige jaren behoort Thomassen Interieurs tot de ‘Beste Woonwinkels’ van Nederland volgens Eigen Huis & Interieur. Dit invloedrijke interieurmagazine biedt een onuitputtelijke bron van actuele trends voor designaddicts en liefhebbers van architectuur, mode en kunst.

Stijlvol wonen

Volgens het woontijdschrift ‘Stijlvol Wonen’ is Thomassen Interieurs meer dan een woonwinkel. “Thomassen Interieurs is een echte ontwerpstudio met creatieve interieurarchitecten die je graag helpen bij een totaalontwerp en de realisatie daarvan. Dit familiebedrijf verzorgt al meer dan 50 jaar interieurprojecten en kan dus op een stevige reputatie bouwen.”