Interieurontwerp door Thomassen Interieurs

Een flinke dosis creativiteit vormt de basis om de inrichting van jouw leefruimte op verrassende wijze vorm te geven. Voor de interieurontwerpers van Thomassen Interieurs is het een uitdaging om jouw specifieke woonwensen naar een uniek interieur te vertalen. Het creëren van bijzondere interieurs is onze passie. Ons team van interieurontwerpers en ervaren vakmensen verzorgt jouw totale interieurproject; van eerste schetsontwerp tot de uiteindelijke realisatie.

Ontwerpstudio

De ontwerpstudio is het creatieve hart van Thomassen Interieurs. Hier wordt binnen verschillende disciplines gewerkt aan interieurprojecten voor een brede groep klanten. Samen met Luc Thomassen creëren de ontwerpers concepten en ideeën die een gezamenlijke en herkenbare signatuur dragen. Het team is samengesteld uit interieurarchitecten, ontwerpers en stylisten zodat Thomassen Interieurs op elk gebied haar klanten optimaal en professioneel van dienst kan zijn.

Het proces waarin Thomassen Interieurs werkt aan interieurprojecten is opgedeeld in twee fasen. In de eerste fase wordt het concept ontwikkeld op basis van jouw wensen en je specifieke leefsituatie. In de tweede fase kan het team van Thomassen Interieurs de uitvoering en begeleiding voor zijn rekening nemen.

Denk je na over een metamorfose van je woning of werkruimte zonder ingrijpende verbouwing Het is uiteraard ook altijd mogelijk alleen een stylist van Thomassen Interieurs in te schakelen voor je interieurinrichting.

Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten

Thomassen Interieurs is aangesloten bij de BNI (Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten). Luc Thomassen behoort tot 1 van de 400 interieurarchitecten die aangesloten is bij de BNI. Lees HIER meer over de Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten

Waarom een BNI interieurarchitect?

Deskundigheid
Degelijke contracten
Ruime ervaring
Duidelijke afspraken
Erkende opleiding
Ingeschreven bij het architectenregister

(Ver)bouwplannen? Neem gerust contact met ons op